Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп отново изрази мнението си,

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп отново изрази мнението си,
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън организира лов на вещици срещу мен

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп отново изрази мнението си, че обвинителният акт против него е политически стимулиран " лов на вещици ", проведен от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати под управлението на президента Джо Байдън.
Прочетете още
В изявление за консервативното испаноезично предаване Radio Libre 790 в Маями Тръмп съобщи, че Министерството на правораздаването е било " въоръжено " против него. Тръмп продължи да твърди, че съществува " двустепенна правосъдна система ", в която правосъдието и демокрацията са подкопани. Обвинението против някогашен президент на Съединени американски щати по федерални обвинявания е невиждано в американската история и се появява в миг, когато Тръмп е любимец за номинацията на републиканците за президент през идната година.

Разследващите иззеха около 13 000 документа от имението на Тръмп Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида, преди близо година.

Сто бяха маркирани като класифицирани, макар че един от юристите на Тръмп преди този момент сподели, че всички записи с класифицирани маркировки са били върнати на държавното управление.

Припомняме, че Тръмп е изправен пред 37 престъпни обвинявания, измежду които неразрешено задържане на класифицирани документи и скрит план за възпрепятстване на правораздаването, откакто напусна Белия дом през 2021 година

Републиканската надпревара за номиниране на президентски избори щат по щат стартира в началото на идната година и партията би трябвало да избере своя претендент за изборите през ноември 2024 година през юли същата година.

Тръмп води измежду претендентите на републиканците. След него са губернаторът на американския щат Флорида Рон Десантис и някогашният вицепрезидент Майк Пенс.

Бившият републиканец, губернатор на американския щат Ню Джърси Крис Кристи също се включи в конкуренцията за Белия дом през 2024 година

Общото сред Десантис, Пенс и Кристи е, че имат остарели разногласия с Тръмп.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР